KONULAR

11 Nis 2017

DEKORASYON FİKİRLERİ

Bedenimiz bir radyo alıcısı gibi çevrede olup biten her sinyali farkeder. Farkında olmasak da hepimiz çevremizdeki enerjiden etkileniyoruz. 
Bu nedenle yaşantımızın geçtiği mekanlar, duvarlar, zeminler , mobilya ve aksesuarlar huzur, mutluluk ve bereket açısından büyük önen taşıyor.Stresli yaşam temposundan kendimizi çekip çıkarabildiğimiz, kendimizle baş başa kaldığımız, evlerimizdeki yaşam alanlarımızı doğru şekilde yerleştirerek enerjimizin nasıl yükseldiğini görebilirsiniz. En önemlisi, kişinin yaşadığı mekanı sahiplenmesi, kişisel zevk ve deneyimleriyle zengileştirilmesidir. İçinde yaşayanın günlük hayatına uyarlanmış bir dekorasyon ve yerleştirme, evdeki pozitif enerjiyi yaratmanın ilk adımlarından biridir.



aksesuarlar evdeki bütünlük hissini tamamlamaktadır.evimiz için aksesuar seçerken evin büyüklüğünü göz önünde bulundurun . Salon veya oturma odanız küçükse, büyük objeler kullanmayın.

Cam objeler ve canlı çiçekler odanızı daha ferah gösterir.Cam ışığı yansıttığı ve içine konulan şeyin rengini aldığı için dekorasyonda ideal bir aksesuardır.

Odanın boş kalan bütün bölümlerine aksesuar koymak yerine bir araya getirilmiş parçalar koyun..

Öncelikle büyük parçalardan başlayın....küçük parçaları onların etrafına yerleştirin.
Farklı yükseklikteki objeleri yan yana kullanarak odanıza görsel hareket katın....

Minik objeler ve biblolar gözü yorar bu nedenle küçük objeleri genellikle bir arada kullanın...
Kanepenizi, tarzınıza göre koltuk örtüleri ya da şallarla daha zarif kılabilir. kontrast renklerle odanın enerjisini arttırabilirsiniz...











































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder