KONULAR

15 Mar 2015

BİTKİSEL ĞÖĞÜS BÜYÜTME MASKESİ

Bu gün küçük göğüslerinden şikayetçi olan arkadaşlarımıza göğüs büyütücü maske tarifleri paylaşacağım.Hepimizin bütçesi silikon taktırmaya müsait olmıya bilir....tabi bunun yanında göğüs büyütme  ameliyattan korkanlar   ve göüns büyütme ameliyatlarından sonra oluşacak komlikasyonlar dan çekinenler için dogal malzemelerden hazırlandığı için denemekten zarar gelmiyeceğiniz  kanaatinde olduğum bu göüns büyütücü maskeyi paşlaştım....






Malzemeler
 Yarım litre su,
 250 gram çemen otu filizi,
 1 tutam anason,
 1 tutam fesleğen,
 1 tutam frenk kimyonu,
 1 tutam dereotu,
 1 tutam rezene,
 1 tutam meyan kökü tozu,
 1 tutam mercanköşk,
 1 tutam limon otu.
Suyun içine tüm malzemeleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde ettiğiniz bu karışımdan, sabah ve akşam 1 bardak için.
Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz.



Bu bitkisel çayın dışında uygulayabileceğiniz yöntemler
Portakal yağı, cildinizi sıkılaştıracağından, göğüslerinize masaj yaparak uygulayın.
Mersin yağı, adale kuvvetlendiricidir, masaj yaparak uygulayın. Göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek otu yağı ve rezene çayı, göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezene çayına, 5 damla çörek otu yağı dökerek kullanabilirsiniz.
Sarkmış Göğüsleri Toparlayan Bitkisel  formül
Bu tedavi için;
 1 avuç papatya
 1 avuç lavanta çiçeği
 1 avuç kırlangıç otu
 1 çorba kaşığı badem yağı
 1 adet gül
 1 çorba kaşığı pamuk yağına ihtiyaç vardır.
1 Formül : Papatya ve gül yaprakları on beş dakika süre ile kaynar suda bekletilir. Sıkılarak elde edilen posaya merhem kıvamına gelinceye kadar elenmiş lavanta çiçeği tozu ilave edilerek badem yağı ile yoğrulur. Hazırlanan bu merhemden tedavi süresince ve günaşırı sarkık memelere sürülür.
2. Formül : Taze kırlangıç otu yaprak ve çiçekleri ile birlikte, on beş dakika süre ile sıcak suda bekletilir. Sıkılarak elde edilen bir kavanoza doldurularak dinlendirilir. Dinlendirilen sıvıdan tedavi süresince günaşırı ısıtılarak göğüslere sık sık masaj yapılır.
3 Formül : Sarkık göğüslere soğuk su ile bol bol masaj yapılır. Yapılan masajdan sonra göğüsler, pamuk yağı veya badem yağına batırılmış bir pamukla ovulur.
Bu formüller titizlikle uygulandığında en kısa zamanda göğüsleriniz forma girecektir.
Göğüsleri Dikleştiren Egzersizler :
 Kollar omuz hizasında kaldırılıp eller bileklerin biraz ötesinden birbirine kenetlenir. Kesik hareketlerle dirsekler birbirine doğru itilir. Yorulunca kısa bir süre dinlenip bu hareket on defa yapılmalıdır.
 Kollar omuz hizasında öne uzatılır. Eller yavaş yavaş omuzlara doğru getirilirken yumruk yapılır ve sanki bir lastik çekilip uzatılır mıcasına çekilir.
 Parmaklar birleştirilir ve sağ el sağ omuza, sol el de sol omuza konulur. Dirseklerle geriye doğru daireler çizilir.
 Kollar öne doğru uzatılarak yüzme hareketi yapılır. Kurbağalama yüzer gibi kollar önden yana doğru açılır ve tekrar öne getirilir. Bu hareket on defa tekrarlanır.


 Yere oturup ele iki ağırlık alınır. Bu içine eşit ağırlıktaki eşya konulmuş birer naylon torba da olabilir. Bu torbalarla iki kolla aynı anda kürek çekiliyormuşçasına hareket yapılır. Bu hareketin de on defa tekrarlanması göğüs güzelliği için çok yararlıdır.
 Bir demir çubuk iki elle tutulur, kollar aşağıya sarkıtılır. İki kol hiç kırılmadan yatay olarak omuz hizasına getirilir, nefes alarak kollar aşağıya indirilir ve nefes verilir
 Sert bir yere sırt üstü yatılır. Demir çubuk ele alınarak kollar havaya kaldırılır. Sonra kollar mümkün olduğu kadar aşağıya indirilir ve bunu takiben de vücuda doğru çekilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder